Visit HiKmAh

"Barangsiapa menempuh satu jalan untuk mencari sesuatu ilmu pengetahuan di situ, maka Allah akan memudahkan untuknya suatu jalan untuk menuju syurga, dan sesungguhnya para malaikat itu niscayalah meletakkan sayap-sayapnya kepada orang yang menuntut ilmu itu, ( Riwawayat Abu Dawud dan Termizi)

.

(Dibenarkan untuk copy/share semua artikel untuk kebaikan bersama)

zenith gold , jana pendapat bulanan berganda cara mudah

assalamualaikum...

sedikit perkongsian buat semua..nak cari bisnez yg xperlu cari org tp income brganda2 dari modal asal..nk cari biznes yg low risiko dn mmpunyai  sstem scurity yg kukuh jom pm sya atw tinggalkan no wasap anda saya akan kongsikan cara kekayaan dan kejayaan dengan anda..insyaAllah

Zenith gold ialah Akaun Pelaburan Emas.
Konsep sama macam ASB, Tabung Haji, Unit Trust.
Bezanya ZG ni terlajak power..

Modal yang kita labur , syarikat akan letak dlm bursa saham emas dunia.
Jadi kita akan dapat profit anatara 0.5% - 2% setiap hari selama 400 hari. Saya ulang dapat profit setiap hari.

ZENITHGOLD menggunakan sistem *kompaunding*..., makin lama kita simpan, makin besar pulangan DIVIDEN

Modal min rm380.
Max tiada limit tp dlm gandaan rm380.
Contoh rm380, rm760, rm1140, rm1520, rm1900,...

Keuntungan bila capai tempoh matang 400 hari dan telah terbukti ialah 7 ke 8 kali ganda dri modal.

WITHDRAW.. 70% cash dan 30% emas hasil dari keuntungan yg terkumpul.

Ramai dah dapat hasil simpanan mereka. Nak bukti sy boleh tunjukkan. Bukan rekaan, edit, tapi realiti apa yang berlaku.

Ingat ye Zenith Golds bukan SCAM, its REAL BISNES. Dh wujud sejak tahun 1981 lagi di UK. Tahun 2014 je baru masuk Asia termasuk Malaysia ni.

kerja anda just letak modal, lepas tu seat n tggu sehingga matang acc emas anda. 😊👍




info lanjut pm contact sy dibawah..

trbuka kpd smua umur dn jantina yg berminat utk mnjana pndapat shj..untuk dptkan info lanjut/prtanyaan/pdftarn.
bg yg berminat shj..tiada pksaan

telegram : 010-8723645
Wechat ID : hisyamzg
Link ID : hisyamzg

Comments
0 Comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kelebihan Orang Yang Menyebarkan Ilmu

Ibnu Majah meriwayatkan daripada Sahal Bin Mu’az bin Anas, daripada bapanya bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda (mafhumnya): “Barangsiapa yang mengajarkan satu ilmu maka baginya pahala orang yang mengamalkannya sedangkan tidak mengurangkan pahala orang yang mengamalkannya.”

(nawaitu lillahhita'ala)

cubalah untuk beristiqamah dengan apa yang kita termampu.Semoga ianya dapat memberikan manfaat kepada kita dalam menjalani kehidupan seharian dan selamat di dunia serta di akhirat.


InsyaAllah